Kedves Gazdák, Helyi Élelmiszer-előállítók, Kézművesek!

A Pannon Helyi Termék Nonprofit Kft. célja, hogy segítse a hazai gazdákat, kézműveseket a termék-előállítás és -értékesítés minden részterületén.

Értékesítési, bemutatkozási lehetőségek helyi termelőknek

Cekker Helyi Termék Bolt a Kilencesben

Online piactér - helyi termék webshop

Szolgáltatások helyi termelőknek

A Rövid ellátási láncokhoz kapcsolódó tanácsadás célja, hogy segítsük a már országosan jól működő helyi termék értékesítési csatornákra, helyekre alapozva, hogy a fogyasztók számára minőségi termékeket, tudást és élményt kínáljon. Ezen túlmenően kiemelt célunk a hazai gazdatársadalomért, a mindenki számára elérhető egészséges, helyi élelmiszerekért, minőségi turizmusért, vendéglátásért tenni akarók összefogása és hálózati munkájának segítése

A marketing és kommunikáció, a hatékony ügyvitel nemcsak a nagyvállalatok, de a kistermelők esetében is elengedhetetlen a fogyasztók eléréséhez, a vállalkozás működtetéséhez. Kiscsoportos, személyre szabott képzéseink ebben is segítséget nyújtanak a hozzánk fordulóknak. 

Egyedi értékesítési akcióink, együttműködő értékesítési helyeink lehetőséget adnak a vásárlói kör bővítésére, a termékek közvetlen eladására. „Helyben vagyunk” védjegyprogramunkkal a helyi termék értékesítési helyeket segítjük szakmai és minőségi fejlődésük útján. Oszkói székhelyünkön közösségi gyümölcsfeldolgozót
és raktárbázist működtetünk. 

Keress minket bizalommal!

Amennyiben érdeklődsz a szolgáltatásokkal illetve az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon!

Helyi termelői együttműködések

Közös értékesítési lehetőség

Cekker a Kilencesben

A Cekker Helyi Termék Boltba megtalálsz mindent ami helyi, ami egészséges, ami adalékanyag mentes, ami szeretettel készült

Küldetésünk, hogy segítve a helyi kisvállalkozásokat egy olyan vásárló közösséget hozzunk létre, akik a minőségi, egészséges, tápanyagdús, alacsony ökológiai lábnyomú ételeket részesítik előnyben.

A szupermarketek polcain gyakran olyan több rétegben csomagolt ételek fogadják a vásárlókat, melyek több ezer km-t is utaztak ideáig, ezzel erősen szennyezve a Földünk légkörét. 

Válaszd Te is a helyit, a finomat, és vásárolj a térség lelkes őstermelőitől, és kisvállalkozóitól!

Kóstoló és értékesítés a Kilencesben

A programsorozatunk keretében lehetőséget biztosítunk helyi termelőknek Szombathely belvárosában, a Kőszegi utca 9-es szám alatt, a kávézónk kapualjában árusítással egybekötött kóstolót tartani, mely által új vásárlókra lelhetnek jelentkezőink. Célunk továbbá, hogy a kóstolósorozatunkkal széles körben megismertessük Szombathely lakosságával az igazi, adalék és tartósítószer mentes, szívvel- lélekkel készült helyi termékeket.

Termelői műhelylátogatások

A műhely látogatások során lehetőség nyílik bemutatni vásárlóidnak, hogyan készülnek kedvenc termékei. A látogatás segít abban, hogy vevőid nagyobb bizalommal forduljanak feléd, és érezzék, a termékek amit megvesznek egy állatbarát, környezetbarát, biztonságos helyről származnak. 

Online piactér - helyi termék webshop

Értékesítsd Te is termékeidet a Cekker online piactérben, ahol lehetőséget nyújtunk arra, hogy termékeidet az egész ország megismerje! Kattints a részletekért! 

Üzletviteli, marketing és informatikai tanácsadás

Ha termelőként már azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, mert egy személyben látod el a termelési, feldolgozási, értékesítési feladatokat, egyedül oldod meg a logisztikát, de jó lenne még posztolni a közösségi médiában, vagy például segítséget kapni a könyveléshez, a címkézéshez, akkor jó helyen jársz.

Helyben vagyunk védjegy

„Helyben vagyunk” programunk célja, hogy a már országosan jól működő helyi termék értékesítési csatornákra, helyekre alapozva a fogyasztók számára minőségi termékeket, tudást és élményt kínáljon. Ezen túlmenően kiemelt célunk a hazai gazdatársadalomért, a mindenki számára elérhető egészséges, helyi élelmiszerekért, minőségi turizmusért, vendéglátásért tenni akarók összefogása és hálózati munkájának segítése

Gyömülcsfeldolgozó

Számos gyümölcsfával rendelkezel, de nincs lehetőséged gyümölcslevet készíteni belőlük? Ne aggódj, mi levesszük a terhet a válladról! Hozd be frissen szedett almáidat, körtéidet, szőlődet, és mi Isteni, egészséges ivólevet készítünk belőlük, melyet később értékesíthetsz is! Gyümölcsfeldolgozó műhelyünkben lehetőséget kínálunk hozott gyümölcsökből 100 % natúr préslé készítésére szakmai segítséggel. Amennyiben sok gyümölcsöt szüreteltetek (legalább 100 kg-ot) és szeretnétek eltenni a finom, 100%-os gyümölcslevet akár télire is, keressetek bennünket!

Rövid ellátási lánc szakmai tanácsadás

Minden, ami a termelői értékesítéssel összefügghet: termelői piac indítása, hazai bevásárló közösségek, falusi vendégasztal, jogszabálygyűjtemények, gyakorlati útmutatók, és még sok hasznos információ.

Közös értékesítési lehetőség

Időről-időre lehetőséget kínálunk egy-egy értékesítési akcióhoz való csatlakozásra. Ha érdekel webshopunk, várjuk jelentkezésedet!