Archív – Kilences

Kilences Cafe&Kultfood

Szeretettel várunk benneteket Szombathely szívében, egy gyönyörűen felújított évszázados épületben, hangulatos terasszal. Kultfood kínálatunkban hagyományos ételeket gondoltunk újra, elsősorban helyi termelők alapanyagaira támaszkodva.

Reggelizhetsz is nálunk, ha szeretnél igazán tartalmas és egészséges ételekkel, frissen préselt juice-al kezdeni a napot.
Kávénk a Pascucci, mely a megyében jelenleg egyedül nálunk található. Évszakonként felfedezhettek valamilyen finom újdonságot kínálatunkban.

Hisszük, hogy a vendégeinknek az izgalmas ételek, és italok mellett további jóérzést, és lelki töltekezést adunk folyamatos képzőművészeti kiállításunkkal, melyben elsősorban a környékhez kötődő alkotóknak biztosítunk lehetőséget a megmutatkozásra.

Időről időre irodalmi, és zenei eseményeket szervezünk. Lehet, hogy épp egy ilyen rendezvénybe csöppensz, ha benézel hozzánk.

Szeretnénk közelebb hozni vendégeinknek a környékbeli őstermelők portékáit is. Februártól érdemes gyakran ránézni aktuális programkínálatunkra, ugyanis termelői gazdaság látogatások, helyi termelői vásárok, beszélgetések, kóstolók kerülnek megrendezésre teraszunkon, illetve kávézónkban.

Ha megtetszett valamelyik különleges helyi termék, vagy csak egy nem mindennapi ajándékot keresel szeretteidnek, akkor a kávézónkban kihelyzetett helyi termék polcunkról megvásárolhatod őket.

kutyabarát hely

Hozhatod négylábú barátaidat is.

Kifejezett örömmel várjuk a kutyusokat.

Kilences étlap FB

Étlapunk hetente változik, amit a
KILENCES facebook oldalán követhetsz.

Várunk rendezvényeinken téged is!

Várunk Szombathelyen a Kőszegi utcában.

Thinglink

Művész jelentkezési lehetőség

foglalható terek (booked 4 us)

Kilences Cafe&Kultfood